Lica Niša

ČAROLIJA VATROMETA na niškom nebu…opčinila Davorina Dinića

Kada smo pomislili da se niški glumac Davorin Dinić umorio od slikanja niških sokaka, ovaj talentovani Nišlija još jednom dokazuje koliko voli grad čijim ulicama hoda.

Filmski susreti svakog leta posaban su užitak za fotografe, ali Dinić je uvek korak ispred.

Vatromet koji je organizovan na samom otvaranju ovogodišnjeg Festivala glumačkih ostvarenja bio je pravi izazov za ovog darovitog fotografa inače glumca za decu, koji je uklopio 12 fotografija i oslikao čaroliju na niškom nebu.

“Radi se o kompozitnoj fotografiji koja se sastoji iz 12 pojedinačnih fotografija koje sam spojio u jednu. Na taj način se može videti raskoš celog programa vatrometa za razliku od regularnih fotografija koje mogu da prikažu svega par udara u isto vreme”, rekao je Dinić za Niške Vesti.

Njegova ljubav prema fotografiji i voljenom gradu uvek obraduje Nišlije, tako je i ovog puta jer je upravo ova fotografija osvojila društvene mreže.

“Fotografija je prošla kroz minimalnu post produkciju i na kraju sam dobio rezultat koji objedinjuje našu Tvrđavu sa prelepim vatrometom povodom otvaranja filmskih susreta”, završava Dinić.

Foto: Davorin Dinić

Tradicionalni 53. Filmski susreti zatvaraju se 31. avgusta na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi. Ovogodišnji festival protiče u znaku premijera i to „Južni vetar“, „Granice kiše“, „Meso“ i „Zlogonje“ i tri premijere u revijalnom delu, pilot epizoda serije „Koreni“, „Moj život je mjuzikl“ i „Neprilagođeni filmski grof“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com