Društvo

Carinarnice Niš, Kraljevo i Priština prodaju oduzeta vozila i robu

Carinarnice Kraljevo, Niš i Priština organizovaće tokom naredne nedelje e-licitacije trajno oduzetih vozila i robe. Prijavljivanje je već počelo na sajtu Uprave carina https://licitacije.carina.rs/#/, gde se nalaze fotografije, kao i sve ostale informacije u vezi sa vozilima i robom, koji će biti izloženi javnoj prodaji.

 

“Internet licitacija za 14 putničkih automobila, pet motocikala, vatrogasni kamion, kvadricikl, auto-šlep prikolicu i sedam pogonskih automobilskih motora Carinarnice Kraljevo održaće se 15. novembra 2022. godine od 09:00 do 13:50 časova, a svi zainteresovani mogu da se prijave i uplate neophodnu kauciju do 24:00 časa, 10. novembra 2022. godine”, saopštila je Uprava carina.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Vozila se mogu fizički pogledati 9. novembra 2022. godine od 10:00 do 11:00 časova, na adresi CI Kraljevo, ulica Kovanlučka bb.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Zajednička e-licitacija različite robe carinarnica Niš i Priština zakazana je za 16. novembar 2022. godine od 10:00 do 17:00 časova.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Zainteresovani će se nadmetati za trajno oduzete dragocene metale, garderobu i obuću, alat, mobilne telefone i drugu robu, a rok za prijavljivanje i uplatu kaucije je 13. novembar 2022. godine do 24:00 časa.

Fizičko razgledanje robe zakazano je 9. novembar 2022. godine, u vremenu od 09:00 do 12:000 časova u magacinu Carinarnice Niš u Gadzinom Hanu, ulica Miloša Obilića 115.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ”Objašnjenja” ili na linku: https://www.carina.rs/dokumenti/carinski-propisi/objasnjenjaupravecarina.html

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com