Promo vesti

BUDITE TRENER na Kupu Radivoja Koraća

Aplikacija CouchCoach namenjena je svim ljubiteljima košarke i navijačima koji bi želeli da “budu” treneri meča koji prate. Uživate da gledate utakmice i bodrite voljeni  klub, sa tribina ili iz udobne fotelje, sve to izgleda manje stresno nego ono kako je trenerima na klupi. Ova aplikacija pruža vam upravo zaj užitak.

Zahvaljujući saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije moguće je danas podeliti trenerovu sudbinu. Specijalno za Kup Radivoja Koraća, uloga trenera može biti vaša. Prepuna niška dvorana Čair pravo je mesto da odmerite svoje trenerske sposobnosti i bar na trenutak, doživite sve što se dešava na terenu sa one prve linije borbe .

Potrebno je da da instalirate aplikaciju CouchCoach http://couchcoach.rs/  sa sledećeg linka  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.couchcoach odaberete takmičenje Kup Radivoja Koraća, izaberete tim, sačekate početak utakmice i igrate.

Za najbolje trenere iz udobne fotelje obezbeđene su nagrade, za najbolje trenere sa kauča svakog tima po majicu, dok će drugoplasirani i trećeplasirani dobiti po kačket. Ako ste raspoloženi da budete treneri više timova i to je moguće, jedini uslov je da za svaki meč možete birati samo jedan tim. Igrač koji nakon svih utakmica kupa (četvrtfinale, polufinale, finale) osvoji najveći ukupni broj poena kao nagradu dobija duks koji će mu uručiti trener pobednika kupa. Za plasirane od drugog do desetog mesta u ukupnom plasmanu obezbeđen je šal.

Pravilima bodovanja nisu komplikovana a u toku utakmice se prate na sledećem linku http://couchcoach.rs/news/instruction .

Ukoliko postoji problem u toku korišćenja aplikacije, opis odmah pošaljete na emejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.

Telefone u ruke i igrajte, najbolji trener neka pobedi!

Blog

Facebook

Twitter

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com