Društvo

Budimo ljudi, DARUJMO ZA DEČIJI OSMEH

Humanitarna akcija “Daruj za dečiji osmeh” biće održana u nedelju 10. aprila u podne u restoranu “Zeleni vir” u niškom naselju 9. Maj, iza čitave akcije stoje humane Nišlije koje žele da pomognu licima koja su smeštena u Domu za decu i omladinu “Duško Radović”.

“Pozivamo Nišlije da daruju pomoć u skladu sa svojim mogućnostima, to mogu biti igračke, garderoba ili novčana pomoć. Svaka pomoć će puno značiti onima koji su smešteni u Domu “Duško Radović”. Znamo da su naši sugrađani veoma humani i sigurni smo da će odaziv na našu akciju za vikend biti dobar”, rekli su organizatori.

Akcija koja treba da okupi humane ljude iz našeg grada organizuje se u saradnji sa Udruženjem mladih “Liberalis” i Udruženjem “Cvetno srce”.

Prijatelji akcije su Turistička agencija “Aero Turs, Restoran “Zeleni vir”, KUD “Teodora”, MK “Sinovi juga”, “Illusion” dance, “Lotos” cvećara, Disney animacije, Julijana, Igor i Vladimir.

Niške Vesti su medijski pokrovitelji akcije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com