Promo

BRZO I EFIKASNO DO REGISTRACIJE: Tehnički pregled za putnička vozila mopede i motocikle

MV AUTO 018 je objekat za tehnički pregled i registraciju u Nišu za putnička i teretna vozila do 3.5 tona, mopede i motocikle. Ovde možete obaviti kompletnu registraciju vozila i tehnički pregled i doći do registracionih nalepnica i tablica bez odlaska u MUP – BRZO, EFIKASNO i sa kratkim rokom zakazivanja.

Ono što je sigurno obradovalo vlasnike motocikla i mopeda, jeste činjenica da će i na još jednoj  lokaciji u Nišu moći da obave tehnički pregled i to bez čekanja, ili sa veoma kratkim rokom čekanja.

MV AUTO 018 nalazi se na uglu ulica Jasenove vode i Bulevar 12. februar, tačnije preko puta zgrade NIS-a, između kružnog toka kod niškog aerodroma i benzinske pumpe. Tehnički pregled je moguće zakazati na 066/319-119, ali i ukoliko samo odete sigurno nećete biti vraćeni nezavršenog posla.

 

Sigurno ćete biti zadovoljni uslugom, a oni će vam ponuditi i povoljnost prilikom plaćanja, odnosno mogućnost plaćanja čekovima građana na više mesečnih rata.

MV AUTA 018 radi i poslepodne, tačnije do 18 časova.

 

MV AUTO 018,

mogućnost zakazivanja registracije i tehničkog pregleda na  +381 66/319-119

 

MV AUTO 018

Jasenove vode 1a, Niš
+381 66/319-119;

+381 63 404010
FACEBOOK
INSTAGRAM
Mail: tehnickimv@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com