Promo

Brinite o svojim zubima, sačuvajte zdravlje – DENTAL STUDIO ALEKSANDAR

Specijalistička stomatološka ordinacija DENTAL STUDIO ALEKSANDAR koji se nalazi u samom gradskom jezgru pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, uključujući i savremenu dijagnostiku i terapiju oralnih oboljenja kao i estetsku stomatologiju.

DENTAL STUDIO ALEKSANDAR osnovan je još 2016. godine sa sedištem u niškoj ulici Ćirila i Metodija, danas se ovaj studio nalazi u Milentijevoj 10A. Nekada mala stomatološka ordinacija danas predstavlja savremeni stomatološki centar, koji je upravo preseljenjem dobio sve ono što mu je godinama nedostajalo a to je nešto više prostora kako bi pacijenti imali bolji ugođaj a lekari više prostora za rad, gde je danas moguće obavljati nekoliko intervencija istovremeno što ranije nije bio slučaj. Novi prostor doneo je puno novih mogućnosti za bolji rad a na zadovoljstvo brojnih redovnih pacijenata i lokaciju koja im je dostupnija.

Ovaj dental studio vrlo je pažljivo opreman, tačnije po visokim standardima privatne stomatološke prakse i uz dizajnerske savete on danas odiše savremenim i profesionalnim ambijentom koji je prepoznat od strane svetskih sajtova koji prate dizajn i enterijer stomatološke prakse, pa je upravo zbog svega toga on našao svoje mesto na Instagram stranici nalepših ordinacija u svetu.

Ako još uvek imate dilemu zašto je DENTAL STUDIO ALEKSANDAR dobar za Vas evo samo nekoliko razloga.

U ovom studiju prepoznaćete STRUČNOST na prvom mestu. Ovde rade specijalisti sa višegodišnjim iskustvom ali i mladi uspešni lekari koji nove tehnike i savremena svetska dostignuća prate u korak.

Ambiciozni i profesionalni stomatolozi garantuju kvalitet svih radova,

Sve što se radi u DENTAL STUDIJU ALEKSANDAR radi se najsavremenijom tehnikom i vrhunskim materijalom, što garantuje trajnost naših radova, pojašnjavaju u ovom stomatološkom studiju,

Najsavremenija stomatološka tehnika biće primenjena i za najednostavnije zahvate, jer samo tako dobija je i najbolji rezultat, tvrde ovi iskusni stomatolozi,

Bezbolna i efikasna intervencija, samo je svakodnevna praksa lekara DENTAL STIDIJA ALEKSANDAR koji će  pomoći da se odlučite za neke poduhvate za koje ranije niste imali hrabrosti. Uz konsultacije i stručne savete stomatologa ovog centra, dobićete najbolju negu.

Savremen i moderan ambijent DENTAL STUDIJA ALEKSANDAR uz ljubazno osoblje biće vaša druga kuća u koju ćete rado odlaziti jer tamo dobijate ono najbitnije za Vas i Vaše najmilije – ZDRAVLJE.

FACEBOOK + INSTAGRAM

DENTAL STUDIO ALEKSANDAR
MIlentijeva 10A
064/16 65 515
dentalstudioaleksandar@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com