Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Sport je za nas ulaganje, a za vas lični interes

 „Niški stadion „Čair” ispunjava sve evropske standarde i nisu van pameti ljudi iz evropske kuće fudbala koji već više puta dozvoljavaju igranje evropskih utakmica u našem gradu. Tako da prestanite sa kampanjom o navodnom urušavanju stadiona. Radi se o pričama nesposobnih ljudi, neradnika, koji ne mogu da okreče i poprave ono što smo mi izgradili, a navijači oštetili. Ne zna se ni čiji je stadion i ko ga održava, pa su mediji proglasili glavni teren oranicom.  Najlakše je da prebacivanjem krivice na drugog pokrijete svoju nesposobnost”, poručuje Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad, lokalnoj vlasti.

On kaže da stadion samo treba pokriti i dograditi zapadnu tribinu. Napominje i da je projekat za „Čair” radio gospodin Mija Živković iz tadašnjeg „Nišprojekta”, jedini sa licencom za takve objekte u ovom delu Srbije.

Branislav Jovanović, odbornik Koalicije “Niš moj grad”

„U naše vreme je rekonstruisana hala koja je posle deset godina ponovo poplavljena, ali tu je problem dotrajala kanalizacija u ulici 9. Brigade. Izgrađen  olimpijski bazen i mini akva park. U hali „Čair”  igrane su sve međunarodne utakmice, čak i Dejvis kup gde je nastupao Đoković, a na olimpijskom otvorenom bazenu koji smo izgradili igrana je svetska liga u vaterpolu. Izgrađeno je  klizalište i mali teren sa veštačkom travom koji, nažalost, nema ko da održava. Tako da ova nesposobna vlast bacanjem ljage na navodni nekvalitet stadiona želi da pokrije svoj nerad”, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

„Gospodo iz vlasti, vama je sport sinonim za lične interese, a nama ulaganje u sportsku infrastrukturu, tu se mi razlikujemo. Deset godina niste zakucali ni ekser u stadion.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com