Politika

Branislav Jovanović Milošu Banđuru: Profesore, ne brukajte profesiju!

Zbog uvreda koje je funkcioner Srpske napredne stranke i zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur uputio novinarki preko svog twiter naloga, nazvavši je “žutom kučkom”, oglasio se i odbornik koalicije “Niš moj grad” Branislav Jovanović.

”Oni koji se u Nišu bore protiv nasilja i predstavljaju se kao zagovornici rodne ravnopravnosti, a ujedno su i profesori Univerziteta, oni koji treba da vaspitavaju decu, koriste društvene mreže kako bi širili govor mržnje i afirmisali nasilje. Univerzitetski grad ne zaslužuje da zamenik gradonačelnika vređa bilo koga, a pogotovo slabiji pol, nazivajući ih “kučkama”. Neka gospodin Banđur objasni šta znači ”žuta kučka” i neka kaže da li taj rečnik koristi i na svojim predavanjima”, pita Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad”, u Skupštini Grada Niša, reagujući na izjavu Miloša Banđura, zamenika gradonačelnika, na društvenim mrežama i nastavlja:

”U redovnoj proceduri na sednici Skupštine Grada tražićemo njegovu odgovornost kao što smo to činili ranije kao odbornička grupa “Niš, moj grad”, kada se ovaj čovek kandidovao za direktorsku fotelju u JKP “Naisus”, jer mu je očigledno uvek sve malo”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com