Politika

Branislav Jovanović: Čije su krave?

Odbornik koalcije „Niš moj grad“ Branislav Jovanović, skrenuo je pažnju na problem koji imaju meštani naselja Šljaka. Naime, kako je naveo u saopštenju, nekoliko desetina krava svakodnevno pase u ovom delu grada, a nepoznato je ko su im vlasnici.

Branislav Jovanović, „Niš, moj grad“

“Naši sugrađani često na ulici kad me sretnu izražavaju nezadovoljstvo životom i šalju fotografije iz njihovog okruženja. Poslednji primer je naselje Šljaka gde više desetina krava nepoznatog vlasnika nekontrolisano pase, pare se naočigled dece, pored kuća i ograda stanovnika u blizini zgrade opštine Crveni Krst gde rade komunalni policajci”, kaže Jovanović.

Jovanović kaže da građani traže od komunalne policije da uvede red u tom naselju i da se obuzda ova pojava, a da krave pasu na imanju koje pripada vlasniku ovih domaćih životinja.

On dodaje da je „Niš univerzitetski grad, I pored značaja razvoja poljoprivrede u Nišu, a pre svega u bogatom seoskom zaleđu našeg grada, treba da postoji komunalni red”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button