Kultura

Božić uz maraton dokumentarnih filmova producenta Olivera Paunovića na TV Zona plus

Na programu TV Zona plus i danas vas očekuje pravi maraton dokumentarnih filmova producenta Olivera Paunovića.

U 13 časova biće emitovan film “Legende Čaira”, o klubu od kojeg je Evropa strepela i saznala „Kude je taj Niš“, klub koji se voli, koji je u srcu Nišlija i klub koji je zlatnim slovima ispisivao svoju istoriju. U 14. 40 sledi “Piksi”, film o bogatoj karijeri selektora Stojkovića, a u 18. 30 film “Hipi dolina ipi dolina – Ceo svet u jednoj dolini“, gradska priča o mladosti, niškoj ulici koja se nalazi u samom centru grada a koja je bila mesto gde se dešavalo sve ono što je kreiralo kasnije imidž, život i sreću mnogih Nišija koji su tom ulicom hodali. U 20 časova biće prikazan film “Zlatibor planina bogova” koji prikazuje svu lepotu ovih krajeva, ali i sačuvati za pokolenja duh Zlatiboraca koji neguju i brižljivo kroz bogatu istoriju čuvaju gostoljubivost koja je poznata od davnina.

Za sam kraj večeri biće emitovani filmovi “Narodni glumac” o Živojinu Žiki Milenkoviću čoveku koji je obeležio najgledanije serije u jugoslovenskom i srpskom filmu  u 22 i 30 i Dokumentarno – sportski film „Dule Savić a u Londonu muk“, koji govori o poznatom srpskom fudbaleru, i ne bavi ni nacijom ni verom, već sportom i profesionalnim dostignućima fudbalske legende

Uživajte!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com