Sport

Bokseri Naissusa iz Niša na korak do finala Superlige

Bokserski klub Naissus iz Niša privodi kraju pripreme za mečeve polufinala SUPERLIGE Srbije protiv Crvene Zvezde koji će se održati  9. jula u Beogradu, a revanš će se održati na keju pored Nišave 11. jula. 

Bokserska SUPERLIGA Srbije je završena, ove nedelje kreću polufinalne borbe. Bokserski klub Naissus jedan je od kandidata za titulu šampiona Srbije, ali pre finala i direktne borbe za titulu niški bokseri moraju eliminisati  Bokserski Klub Crvena Zvezda.

Prvi meč polufinala je na programu 9. jula u Beogradu, boksuje se na Kalemegdanu. Revanš je dva dana kasnije, u nedelju 11. jula, na keju pored Nišave gde se očekuje spektakl.  Meč u Nišu počinje u 20 sati.

 

“Vredno radimo, pojačali smo intenzitet treninga, spremni smo za mečeve sezone. Verujem da imamo bolji tim od Beograđana iako su zvučno ime, pa očekujem da ćemo u dvomeču rešiti pitanje finaliste. Put Beograda krećemo dan ranije, ekipa je kompletna i biće to lepo veče boksa na Kalemegdanu, ali pozivam sve Nišlije da nas posebno podrže na našem terenu u nedelju”, istakao je prvi trener kluba Slobodan Kostić.

Drugi polufinalni par SUPERLIGE Srbije su BK Sombor i prošlogodišnji šampion Srbije BK Radnički iz Beograda.

Mečevi ova dva kluba su na programu 8. i 10. jula.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com