Promo vesti

Bogat izbor poljoprivrednih mašina u Nišu

Poljoprivrednici koji žele da kupe traktor, frezu, kosilicu, platformu ili atomizer za rad u voćnjacima, ratarstvu ili farmama, a po povoljnim cenama i visokog kvaliteta, mogu da posete firmu LS Tractor u Nišu, jednu od najvećih za prodaju poljoprivrednih mašina u Južnoj Srbiji.

Pored celokupne ponude LS Traktora, firma nudi i Yagmur traktore, kao i širok izbor priključnih mašina proverenog kvaliteta.

LS TRACTOR
Bulevar 12. Februar 101
018/580-035
063/77-07-471
LSTraktori.rs
CityOfNis

„Firma LS Tractor u Nišu postoji već 3 godine, a veliki asortiman vozila izvozimo i na strano tržište, pretežno u Italiju i Austriju”, kaže vlasnik firme Vladimir Cvetković.

Od mnogobrojnih modela, najpopularniji u seriji LS Traktora svakako je voćarski R-60, ali mogu se naći i traktori za komunalne radove, radove u voćnjacima, vinogradima, malinjacima, traktori sa kabinom kao i traktori sa klimom.

Tu su i modeli ls j27, ls xr 50, ls r 36i, LS traktor plus 100, Ratarski Traktor U-60, LS Traktori – Nikol Agrar DOO Niš.

Zainteresovani kupci za više informacija mogu posetiti sajt www.lstraktori.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button