Društvo

Boban Džunić podnosi ostavku na mesto direktora niške Elektrodistribucije?

Aktuelni direktor Elektrodistribucije u Nišu Boban Džunić, koji je na toj funkciji svega deset meseci, podneo je danas ostavku zbog toga što je, kako tvrdi, obavio sve zadatke koje je imao kada je došao na to mesto.

On je, kaže, o svojoj odluci obavestio nadležne ograne u preduzeću, predočivši im izveštaje o tome šta je sve urađeno za manje od godinu dana, koliko je na čelu preduzeća.

“Na osnovu svega iznetog i na osnovu zadataka koje sam dobio kada sam preuzeo funkciju direktora “Elektrodistribucije”, doneo sam odluku da se povučem i obavestio nadležne organe u preduzeću da je sistem stabilan i spreman za novu reorganizaciju. Želim da nadalje neko drugi iz sistema od profesionalaca preuzme mesto direktora, jer sam mu ostavio zdrave temelje rada firme”, kaže Džunić za Niške Vesti.

On je, kako tvrdi, imao i duži rok da ispuni sve zadake koji su mu bili povereni, ali da je sve obavio u dosta kraćem roku. On napominje da ga niko nije smenio sa te funkcije već da je isključivo njegova želja da više ne bude direktor.

Zasada nije poznato ko će aktuelnog direktora zameniti na ovoj poziciji, kao ni čime će se on dalje baviti, ali će, kako ističe Džunić, ime novog diretkora biti poznato već u narednim danima.

“Ja nisam opterećen funkcijama, ono što dobijem kao zadatak uvek ću da prihvatim i sa predanošću odradim”, kaže Džunić.

Boban Džunić je na mesto direktora ODS-a niškog ogranka postavljen jula prošle godine, a za vreme njegovog mandata, sklopljeno je, kako tvrdi, preko 1700 ugovora sa potrošačima, među kojima je i niški Klinički centar gde su izgrađene tri nove zgrade, kompleks Novi Niš, fabrika Leoni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com