Ekonomija

BLIŽE GRAĐANIMA: Objedinjena naplata otvara šalter u Niškoj Banji

Korisnici usluga JKP „Objedinjena napalata“ Niš od utorka, 5. juna će moći da izmire svoje obaveze na novom naplatnom mestu koje u zgradi Gradske opštine Niška Banja. Naplatno mesto radiće svakog radnog dana od 07:30 do 15:00 časova.

 

“Imamo česte zahteve stanovnika opštine Niška Banja da se i njima  ustupi naplatno mesto, kako bi izbegli plaćanje provizije, ili autobuske kartice”, rekla je direktorka JKP Objedinjena naplata Jelena Stojanović.

Uz izmirenje mesečnog računa do poslednjeg dana u mesecu korisnici ostvaruju pravo na popust u iznosu od 5% za komunalne usluge, tako da će im blizina uplatnog mesta to omogućiti.

Jelena Stojanović, direktorka JKP Objedinjena naplata

“JKP “Objedinjena naplata” u Nišu nastoji da bude kompletan servis građana i uvodi savremene načine plaćanje računa i već postoji plaćanje objedinjenog računa sms porukom za korisnike koji poseduju Dina karticu bilo koje banke”, naglasila je Stojanović.

U toku je i izrada interent stranice, preko koje će građani moći da provere stanje svog računa, navodi se na zvaničnom portalu JKP “Objedinjena naplata”.

Naplatna mesta osim u sklopu Objedinjene naplate, ovo preduzeće ima još 5 koja rade od 7 do 19 časova svakog radnog dana, subotom do 14 časova i u svim Gradskim opštinama, koja prate radno vreme opština.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com