Društvo

Bivši radnici i dalje čekaju isplatu?

Za sada nema potvrde da je novac namenjen isplati jednokratne novčane pomoći bivšim radnicima uplaćen na račun Centra za socijalni rad.

Predstavnik radnika, Žarko Đorđević kaže da su očekivali da novac na račune legne danas , ali da za sada nema nikakve informacije vezane za to. On je takođe naveo da se ne zna i konkretan termin sastanka sa ministrom privrede Goranom Kneževićem, a sastanak bi, kako je najavljeno u petak, trebalo da se održi u utorak ili sredu.

Podsetimo, predstavnici grada su na protestu radnika ispred Gradske kuće, u petak, rekli da je sve spremno da novac, koji bude „legao“ na račun Centra za socijalni rad, istog trenutka bude prebačen radnicima, i da će se to desiti, najskasnije, u ponedeljak. Međutim isplata se, i dalje, čeka.

Jednokratnu pomoć čeka još 2.400 radnika a isplata je u visini minimalne zarade. Njihovi predstavnici i predstavnici Ministarstva trebalo bi da, u utorak ili sredu, održe sastanak na kome će se pokrenuti i rešavanje pitanja isplata zaostalih zarada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com