Merošina

Bitka za Viktora!

Airsoft klub Sinđelić 10. marta, organizuje humanitarnu igru „WAR OF THE GIANTS“ za malog Viktora, koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Igra će biti organizovana u starom vojnom objektu u Donjoj Trnavi kod Niša. Okupljanje je u 9 sati, a početak igre u 10 sati.

Organizator AST klub „Sinđelić“ poziva sve prijatelje da kroz igru i dobrovoljnim prilozima pomognu u lečenju malog Viktora.

Igra “Airsoft” (ersoft) koja neodoljivo podseća na popularnu igru “pejntbol”, ali koja se razlikuje pre svega po oružju koji igrači koriste, u poslednje vreme je dobila brojne poklonike i u našoj zemlji, pa sve više mladih ljudi praktikuje ovu dinamičnu zabavu. Ova igra se sastoji iz takmičenja u kome učesnici eliminišu suparnike gađajući ih plastičnim kuglicama iz replika modernog oružja. Igrači zbog svoje bezbednosti obavezno moraju da nose zaštitne naočare ili maske a pobednik u takmičenju je ekipa čiji članovi ostanu na terenu nepogođeni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com