Kultura

Bioskop Vilin Grad slavi PETI rođendan!

Za pet godina rada, bioskop “Vilin Grad”  prikazao je više od sedam stotina naslova u preko dvadeset hiljada projekcija sa više od 500 hiljada posetilaca. Svakog četvrtka, ljubiteljima filmskih ostvarenja, “Vilin Grad” donosi najnovije naslove, prateći svetske trendove.

U četvrtak, 20. aprila, bioskop “Vilin Grad” slavi peti rođendan, pa će tog dana svi posetioci uz kupljenu kartu na poklon dobiti kokice. Koktel zahvalnosti  biće organizovan od 18 do 21 čas u holu bioskopa, uz mafine i vino.

Za muziku će biti zadužen poznati niški DJ Loptica. A da bi zabava bila “paklena”, od 20 časova će premijerno biti prikazan osmi nastavak popularne franšize “Paklene ulice” .

Kako bi svim ljubiteljima sedme umetnosti pružili kompletno uživanje u slici, bioskop je osavremenjen najnovijim modelom Barco 4K HFR projektora, koji pomera granice kvaliteta slike na viši nivo. 4K HFR (high frame rate) predstavlja najnoviji standard za reprodukciju slike u visokoj rezoluciji. Poređenja radi, 4K rezolucija nudi 4 puta veću gustinu piksela u odnosu na trenutno najrasprostranjeniji 2K standard, što znači 4 puta više detalja i daleko veći kontrast.

“Našim posetiocima smo omogućili i tri programa poverenja, kroz koje mogu da ostvare razne popuste i nagrade. Školama je omogućen školski bioskop, gde je cena ulaznice za organizovane posete znatno niža nego regularna. Rođendanci mogu svoj veliki dan da proslave u bioskopu i da se provedu kao na filmu”, poručili su iz ovog bioskopa.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com