DruštvoHronika

Bez panike i jurnjave: Radnici čekaju da policija završi proveru u Delti

Nije bilo panike i jurnjave, samo se oglasila devojka sa info pulta centra da svi posetioci polako i u miru napuste objekat, rekla je Niškim Vestima jedna od radnica iz lokala u najvećem gradskom tržnom centru Delta planet.

Nisu se oglasile sirene kojima se upozorava na požar i zato se nismo ni uplašili, kaže ona. Radnici obezbeđenja organizovali su i pozivali zaposlene pojedinačno da napuste lokale, dodaje ona i kaže da je većina radnika mirno napustila svoje radnje i sada čekaju ispred centra kako bi policija završila proveru.

“Stojimo izvan centra, tu na parkingu i vidimo da policija unutar objaketa šeta. Obezbeđenje nam je reklo da će za nekih pola sata da se vratimo u lokale”, rekla je zaposlena u Delta planetu koja sa kolegama od 14 sati stoji ispred objekta.

Ona dodaje da im niko nije rekao da se udalje od objekta, samo da budu izvan zbog provere.

Da podsetimo, Policijska uprava u Nišu dobila je danas oko 14 časova anonimnu prijavu da je u Tržnom centru “Delta planet” postavljena bomba. U policiji su kazali da su njihove ekipe na terenu i da je tržni centar odmah evakuisan. U toku je kontradiverzioni pregled.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com