Društvo

Besplatni zdravstveni pregledi i prezentacije za penzionere 9. i 10. marta u Oficirskom domu

Na posebnim punktovima Doma zdravlja i Crvenog krsta koji će biti postavljeni na predstojećem Sajmu za penzionere u Nišu sugrađani će moći da se posavetuju sa stručnjacima i da potpuno besplatno izvrše provere zdravstvenog stanja.

Kontrola krvnog pritiska, pružanje psihosocijalne podrške, merenje mineralnog vitaminskog – mineralnog statusa, prevencija stigmatizacije, diskriminacije i nasilja nad starijima, kao i predstavljanje skrining programa na dijabetes tip 2, kardiovaskularne bolesti, depresiju i kolorektalni karcinom, neki su od pregleda i prezentacija kojima će najstarije Nišlije, penzioneri, imati priliku da obave i prisustvuju 9. i 10. marta u Oficiskom domu.

Pored edukativnog programa, manifestacija obuhvata i zabavan, muzički program, ali i različite nagradne igre, izložbu rukotvorina i izlagača koji će posetiocima ponuditi usluge ili proizvode namenjene penzionerima.

Sajam za penzionere održava se u subotu i nedelju, 9. i 10. marta u Oficirskom domu u Nišu. Vrata za posetioce otvorena su od 10 do 18 sati. Ulaz je slobodan.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com