Promo

BENNI SOKIĆI – SAMO NAJBOLJE ZA VAŠE NAJMLAĐE!

Sećate se školskog zvona i svakog velikog odmora kada je vreme za užinu? Bez njih je užina gotovo nemoguća, oni su neizostavni deo našeg detinjstva – BENNI NEKTAR SOKIĆI! Najbolji sokići za naše klince jer pružaju dnevnu dozu zdravlja i vitalnosti. Isto tako, gotovo nemoguće je zamisliti izlete, ekskurzije, dečije rođendane i razna druga slavlja bez ovog nektara koje pruža osveženje tokom igre, pogotovu u ovim letnjim danima.

A i Vi malo stariji, zastanite na čas i jednim gutljajem se vratite u najbezbrižniji period – u detinjstvo!

Praktična dojpak ambalaža koja “Čuva ove sokiće” zauzima na tržištu visoko pozicionirano mesto, čuva osvežavajući ukus i kvalitet proizvoda. BENNI VOĆNI NEKTAR sa 50% voćnog sadržaja, sa proverenim kvalitetom prisutan je na tržištu dugi niz godina, privlači pažnju mališana i idealno zadovoljavaju njihovu potrebu za brzim osveženjem.

Na temeljima tradicije duge dve decenije, u Kompaniji “Benni plus” proizvode se i plasiraju na tržište kvalitetni bezalkoholni napici, sirupi i voćni nektari koji pružaju osveženje i vitalnost tokom čitavog dana.  Omiljeni među našim mališanima jesu BENNI VOĆNI NEKTARI sa 50% voća, pasterizovani bez konzervansa. Benni nektar sokići pakuju se u dojpak ambalaži od 0, 2 koje dolazi sa slamčicom kako bi našim najmlađima bilo lako i zabavno za upotrebu.

 Za svačiji ukus 

Benni mutni voćni nektar Pomorandža 200ml

Benni bistri voćni nektar Jabuka 200ml

Benni kašasti voćni nektar Breskva 200ml

Benni sokići – jer klinci znaju najbolje!

 

Sopstvenim voznim parkom distribuiraju sokove kako bi uvek bili sveži i što pre našli put do Vas.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com