Hronika

Beba iz Štrpca uspešno se oporavlja na niškoj Dečjoj klinici

Beba stara 40 dana, koju je pre dva dana nožem ranio otac u porodičnoj kući u Štrpcu, operisana je i uspešno se oporavlja na Dečjoj klinici u Nišu.

“Beba je stabilno i za sada nema potrebe da bude prebačena na lečenje na Dečiju kliniku u Tiršovoj”, potvrđeno je agenciji Beta u Kliničkom centru (KC) Niš, a prenosi mondo.rs.

Dečak N.K. star samo 40 dana primljen je preksinoć na nišku Dečiju hiruršku kliniku sa otvorenom ranom u predelu stomaka i posekotinom na obrazu. Ubod nožem koji mu je zadao otac, srećom, nije povredio unutrašnje organe.

Inače, otac, D.K.(35) profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu, osumnjičen je da je izbo nožem svoje sinove blizance.

Kako su preneli mediji, do tragedije je došlo nakon svađe roditelja, a u trenutku kada je otac nasrnuo na bebe bila je prisutna i majka.

Da podsetimo, brat-blizanac povređene bebe N.K. preminuo je na putu od Štrpca do Gračanice, od povreda nanetih očevom rukom, koji je ubrzo i uhapšen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com