Društvo

Bakljom u glavu! Posle magnetne rezonance ostao u bolnici

Političar ali i dugogodišnji funkcioner u Košarakaškom savezu, Miodrag Mića Radović sinoć je u niškoj hali Čair pogođen bakljom na svom sedištu odmah pored terena, na finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća.

On je kolima hitne pomoći odvezen Urgentni centar KC Niš.

Foto: Niške Vesti

“Nakon kompletne dijagnoze i pregleda na magnetnoj rezonanci ustanovljen je hematom-krvarenje u oku, on je zadržan na klinici. Trenutno postoji otok na oku a lekari čekaju da se on povuče kako bi ocenili da li postoji veće oštećenje i koliki je stepen povrede”, rekao je za Niške Vesti Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra Niš.

Miodrag Radović ostaće u bolnici, mada je on stabilno i nije životno ugrožen, završava Radovanović.

Foto: Goran Ćopić

“Upravo smo na putu ka niškom Kliničkom centru idemo da posetimo Miću i vidimo kako je. Strašno mi je žao zbog svega što se dogodilo sinoć. Mi smo sve uradili što je do nas u domenu bezbednosti, ali čitava slika Kupa Koraća bude naružena zbog šačice huligana”, rekao je za Niške Vesti razočarano Uroš Parlić predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Istočne Srbije koji je sa Gradom organizator ovog turnira.

Svi u hali i sam objekat bili su osigurani, tvrde u ovom savezu.

Najveći problem napravili su oni koji su na silu ušli i bez ulaznica, ali to je već onaj naš stari problem, koji mora sistemski da se rešava, komentariše Parlić.

“Svi navijači i objekat bili su osigurani. Snimali smo i mi, pored zvaničnog snimanja policije, i taj snimak smo već dostavili policiji i očekujemo da nešto bude preduzeto”, završava Parlić.

U toku dana Regionalni košarkaški savez Istočne Srbije izdaće i zvanično saopštenje, koje očekujemo.

Foto: Niške Vesti


Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com