Društvo

Bajkeri odneli božićnu trpezu i poklone ugroženoj porodici kraj Niša

Bajkeri niškog kluba “Gentlemen’s League” i međunarodnog kluba “Independent Riders” odneli su ugroženoj porodici kraj Niša hranu, graderobu a nije izostala ni lutka za najmlađu članicu ove porodice.

“Mi smo za Badnji dan odneli posnu hranu a za Božić jedno prase. Uz hranu smo spremili i nešto garderobe i lutke i igračke za jednu divnu devojčicu”, rekao je za Niške Vesti Željko Petrović kojeg Nišlije poznaju po nadimku Tantal.

Ovo nije prvi put da ovi humani bajkeri čine dobra dela, sve u svojoj režiji.

Foto: Željko Petrović Tantal

“Mi sve humanitarne akcije koje radimo sami i finansiramo a često nam pomognu i naši prijatelji koji imaju sluha za humane priče koje pratimo godinama. Mi pomažemo ugroženim porodicama i tokom drugih praznika kada se praznuju muslimanski i katolički praznici”, rekao je Željko.

Nedavno su ovi bajkeri sproveli i akciju “Deda Mraz svakom domu” kada su raznosili paketiće mališanima, gde su roditelji kupovali paketiće za drugu decu, a ovi ljubitelji dvotočkaša su na motorima u odelima Deda Mraz obradovali brojne mališane. Paketići i pokloni su obezbeđeni i za Dom Duško Radović i Cntar Mara.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com