Društvo

Aukcija sportske opreme za ugrožene porodice na Kosmetu

Humanitarna aukcija u organizaciji fondacije “Kosmetu na poklon” a potpomognuta studentima Pravnog i Filozofskog fakulteta u Nišu, održaće se danas u 18 časova, u prostorijama Oficirskog doma. Kupovinom dresova i sportske opreme poznatih domaćih sportista, koji svoje karijere grade i van granica naše zemlje, pomoći će se onima kojima je to najpotrebnije.

Kako je najavljeno, na aukciji će se naći oprema poznatih domaćih sportista, među kojima su Novak Đoković, Aleksandar Kolarov, Asmir Kolašinac, Filip Kostić, Sanja Malagurski, Sava Ranđelović, Uroš Vitas, Željko Rebrača, Stevan Živković, Rade Dugalić, Branislav Ivanović, Slobodan Boškan, Novak Radulović, Nemanja Pejčinović i mnogi drugi.

„Prikupljena sredstva sa humanitarne aukcije biće namenjena za pomoć porodici Pavlović u Belom Polju u opštini Peć, koja živi u nedovršenoj seoskoj kući sa troje male dece. Kuća kao takva je neadekvatna za zimske uslove i potreban je novac za njenu spoljnu fasadu i izolaciju“ navode organizatori.

Svi zainteresovani pojedinci, ali i kolektivi mogu učestvovati u licitaciji koju je podržala i Kancelarija za mlade Grada Niša, dok medijsko partnerstvo potpisuje studentski web časopis Kapital magazin.

Detaljnije informacije o aukciji možete naći na zvaničnom fb događaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com