Društvo

ANKETA ZAVRŠENA: Izabrali ste NAJNIŠLIJKU i NAJNIŠLIJU 2016.

Naj Nišlijka 2016. godine je Jasmina Barać Perović, koja je na fesjbuk stranici Niških Vesti dobila 1100 glasova. Naj Nišlija je mladi džudista Igor Nurkić, koji je dobio 706 vaših glasova.

Takođe, priznanje Niških Vesti za nesebičan humanitarni rad i požrtvovanost dobiće i niška humanitarka Marina Adamović za koju je glasalo 1000 čitalaca. Poznato je da Marina već godinama u glavnoj Obrenovićevoj ulici prikuplja novčanu pomoć za obolelu decu širom Srbije, a nedavno je dobil i zaklon, Banku dobročinstva, koja će joj pomoći da nastavi humanitarni rad bez obzira na vremenske uslove.
Marina Adamović

Jasmina Barać-Perović (37) je kao student teško obolela od mišićne distrofije, rizikovala je zdravlje, pa i život, da bi postala majka. Rodila je sina, živi u srećnoj porodici, a energičan je borac za prava osoba sa invaliditetom. Predsednica je mreže “Iz kruga Srbije”.

Porodica Barać Perović

Džudista “Kinezisa” Igor Nurkić (19), bio je u usponu soprtske karijere kada se razboleo. Izvojevao je bitku protiv leukemije limfoma na klinici u Nemačkoj, gde je uspešno obavljena transplantacija matičnih ćelija.

Igor Nurkić

Svečanost uručenja nagrada održaće se 9. januara u 12 sati u hotelu My Place na koktelu povodom slave Svetog Stefana Prvomučenika, 19. rođendana City Marketing Centra i 7. rođendana Niških Vesti.

“Namera nam je da glasanje za Naj Nišlije na Niškim Vestima postane tradicionalno, jer na svaki način treba istaći ljude koji vredno rade na dobrobit ovog grada. Na svečanosti ćemo promovisati prvi, nacionalni medij iz Niša – SRBIJA VESTI. Biće drugačiji po tome što u njemu neće biti politike i hronike. Nadam se da će u čitanju ovog portala  najviše uživati oni koji su se uželeli lepih, pozitivnih i dobrih vesti iz naše Srbije”, kazao je Oliver Paunović direktor City Marketing Centra.

Da podsetimo, Niške Vesti  pokrenule su anketu za biranje Naj Nišlijke i Naj Nišlije 20. decembra 2016. godine, tako da su čitaoci imali pune dve nedelje da  lajkovima ispod fotografija izaberu osobu kojoj bi najviše pristajalo ovo laskavo priznanje. Bilo je ponuđeno 24 -ro kandidata, po 12 žena i mušakaraca, a kako su se ostali plasirali u anketi , možete pogledati ovde za žene i ovde za muškarce.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com