Društvo

“Amadeus bendom” i vatrometom završeno Medijanino kulturno leto

Jedan od najpopularnijih bendova sa ovih prostora „Amadeus bend” već godinama, svojim hitovima, pravi najbolju atmosferu na svojim nastupima, a dobra zabava i zagarantovan provod uz popularne momke i njihove poznate hitove, sjajan su način za završetak ovogodišnjeg „Medijaninog kulturnog leta 2021.“

Događaj koji su priredili članovi ovog benda, završen je fantastičnim vatrometom, u kom su posetioci, uz muziku i popularne pesme, mogli da uživaju.

Foto: GO Medijana

Verni posetioci „Medijaninog kulturnog leta“ i ljubitelji dobre muzike, prethodnih večeri, imali su prilike da slušaju poznate hitove u izvođenju zvezde narodne muzike, Nemanje Nikolića, ali i da uživaju u pop rok zvuku našeg poznatog benda Neverne bebe.

U okviru “Medijaninog kulturnog leta 2021.” Gradska opština Medijana, u saradnji sa Udruženjem niških domaćica i domaćina, u želji da podseti koliko su manuelni radovi važni i koliko se u njima može uživati, organizovala je radionice, koje su imale za cilj da podstaknu najmlađe da stvaraju i zabave se.

Foto: GO Medijana

Više od dvestotine dece, učestvovalo je u izradi specijalnih bojanki, oslikavanju i ukrašavanju magneta, učenju origamija,.heklanju nakita.

Ove radionice, bile su prilika da se deci pokaže da postoji nešto pored računara i telefona i da shvate, da je jako lepo da koriste svoju umetnost, kreativnost i motoriku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com