Društvo

Murali obojili Aleksinac uspomenama

U Aleksincu je ove godine izrađen mural posvećen Tomi Zdravkoviću, dok se na zgradi Doma kulture trenutno izrađuje mural sa likom Gordane Brajović.

Ove murale oslikava aleksinački umetnik Dejan Marković.

U planu je i izrada murala sa likom Novaka Đokovića na tribinama Stadiona za male sportove „Mladost”, poznatijem kao Taš, dok će kod zgrada „sitroena” biti prikazana apstraktna tema.

Predviđeno je još četiri murala za koje će opština izdvojiti oko pola miliona dinara.

Umetnik Dejan Marković već ima zapažene murale širom Aleksinca, po mišljenju njegovih sugrađana potrebno ih je još.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

    1. Nažalost ovo je istina. Žalosno je što j e ostao bez drveća koje je krilo propale fasade. Ipak murali su uspomene i dobro je što ovaj čovek to radi. Aleksinac jeste jad i beda ali ipak ljudi žive u njemu i neka svako uradi što uraditi može pa bar neka bude čist i neka ima što više umetnosti. Hoću da pohvalim muzičku školu koja je velika vrednost ovokg siroto gradica

  1. Idi uradite nesto za dobro bit deca na aleksinackom rudniku pola rudnika je sa decama bez struje jel nemogu da prebace stanove na svoje ime da bi ukljucili struju jel su jos uvek pokojna lica vlasnici cak iz 1970 godine za to treba da se opstina pobrine jel deca zive pod teskim uslovima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com