Merošina

AKCIJA “STOP! SVI NA SPORT”: Još jedna bronza, drugu godinu zaredom!

Učenici 4. razreda Osnovne škole “Jastrebački partizani” iz Merošine, ponovili su prošlogodišnji uspeh u takmičenju “Stop! Svi na sport!”. Oni su u konkurenciji 42 ekipe iz Niša i okoline osvojili 3. mesto.

Nakon dvodnevnog nadmetanja ekipa iz 42 škole iz Niša i okoline, učenici 4. razreda iz Merošine, uspešno su predstavljali našu školu u akciji “Stop! Svi na sport!”.

Po idealnim vremenskim uslovima oni su u niškom parku Čair, odmerili snage sa svojim vršnjacima na poligonima, gde su pokazali zavidno znanje i veštinu iz nekoliko različitih sportskih disciplina. Takmičili su se u odbojci, atletskim i gimnastičkim disciplinama, tekvondou, kao i u orijentirungu i poznavanju saobraćajnih propisa.

Ovu akciju organizuju tradicionalno Savez za rekreativni sport i Policijska uprava u Nišu, a naša ekipa predvođena učiteljicom Danicom Jevtović,  ponovila je prošlogodišnji rezultat okitivši se bronzanim odličjem.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com