Promo

Aja Medika – NOVA Pedijatrijska ordinacija u Nišu

Mamama i tatama u Nišu i okolini, od nedavno je na raspolaganju nova savremena Pedijatrijska ordinacija gde rade lekari sa višegodišnjim iskustvom. Kada Vašem detetu nije dobro, birate naravno najbolje a to je svakako slučaj u ordinaciji Aja Medika.

Ova nova pedijatrijska ordinacija nalazi se u Romanijskoj ulici, u blizini obdaništa Zvončići i Leptirić u neposrednoj blizini Parka Sveti Sava.

U mnoštvu niških pedijatrijski ordinacija ono što izdvaja Aja Mediku od drugih jeste  sveobuhvatnost subspecijalističkih  usluga, mogućnost konzolijarnog pregleda kompleksnih pacijenata, usluga fetalne ehokardiografije, genetskog savetovanja i savremena genetska dijagnostika.

U ovoj kući zdravlja za mališane moguće je doći bez zakazivanja.

Ordinacija Aja Medika organizuje i kućne posete lekara i medicinskih sestara za sve one roditelje koji nisu u mogućnost da dođu do same ordinacije, zbog manjka slobodnog vremena i gomile obaveza, ili ako je dete povereno drugome na čuvanje pa je lakše da lekar ili sestra dođu do malenog pacijenta.

Otvaranjem nove Pedijatrijske ordinacije Aja Medika roditelji iz NIša i regiona dobili su priliku da biraju lekare za svoje najdraže i tako sami donesu odluku kome mogu da ukažu poverenje, što donosi bolju brigu o zdravlju mališana.

Niš ima odličnu zdravstvenu zaštitu najmladjih, slažu se lekari nove Pedijatrijske ordinacije Aja Medika, ali je uvek dobro imati zdravu konkurenciju… i izbor više.

Aja Medika u Romanijskoj ulici br. 19
www.ajamedika.rs

Romanijska 19 , Niš

060 4045144
ajamedika018@gmail.com

Zapratite ovu Pedijatrijsku ordinaciju na FACEBOOK-u.

Romanijska 19, Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com