# IstaknuteDruštvo

Izabrane najlepše hostese Sajma automobila

Na XV Sajmu automobila koji je trajao tri dana u Hali "Čair" izabrane su i najlepše hostese.

Po nekima najlepše proglašenje i izbor na Sajmu automobila nije vezano za modele automobila, već za najlepše dame koje su pomagale u razgledanju modela i prodaji najnovijih modela na sajamskoj smotri.

U proglašenju nalepših devojaka pomogla je i gradska većnica Ivana Cvetković, resorno zadužena za kulturu i turizam, jer sajam jeste najmasovnija privredno-turističa manifestacija u gradu.

Štand koji je privukao najviše pažnje i okupio najbrojniju publiku jer je izlagao privredne male mašine, štand – EXCO, zaslužio je nagradu za najposećeniji štand gde su bili Sava Đorđević i Petar Popović.

Mis šarma je Anastasija Pešić, sa štanda Raavex Group. Posebnu nagradu Salona SELFIE dobila je Milica Zdravković, sa štanda Bros Auta koja je dobila besplatne usluge u ovom salonu, Milica je lane bila najlepša hostesa sajma.

Mister sajma je Dušan Vasić, sa štanda Bros Auto dok je najlepša hostesa ovogodišnjeg jubilarnog Sajma automobila Teodora Milošević koja je bila štandu Grand Motors na kojem su se prodavali modeli Ford i MG. Lepa Teodora studira medicinu a jeste projekt menadžer u Marketinškoj agenciji ASTER.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com