Društvo

Gradska opština Pantelej proglasila eko automobil Sajma – Škoda Enyaq

Saša Novićević, predsednik Skupštine Gradske opštine Pantelej obišao je Sajam automobila koji se održava u Hali "Čair".

Ovogodišnji jubilarni Sajam automobila koji se održava u Hali „Čair“ se danas završava.

Gradska opština Pantelej koja na svojoj teritoriji ima najveći brroj izletničkih mesta i lokacija odlučila se da za najbolji automobil Sajma proglasi automobil – Škoda Enyaq sa štanda Auto Čačka, koji ima električni pogon 100%.

Foto: Niške Vesti

Predsednik Skupštine Gradske opštine Pantelej Saša Novičević kaže za Niške Vesti da novo rukovodstvo opštine kao i prethodno planira da razvija izletničke destinacije na teritoriji ove opštine, u skladu sa tim se nada da će sve brojnija vozila u toj opštini imati pogon na alternativna goriva koja ne zagađuju sredinu.

Razmišlja se i o postavljanju novih elektropunjača jer je Pantelej i opština koja je već više od decenije najveće gradilište na teritoriji Niša. Svi smo svedoci da na Somborskom bulevaru nastaje novi Niš, zato novo rukovodstvo nastoji da očuva zdravu životnu sredinu..

Pored obilaska štandova, Novićević je uručio poklone zaposlenima sa štanda Auto Čačak.

Na ovogodišnjem Sajmu automobila koji se održava još danas u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje, uveliko se prodaju automobili a prodat je jedan od najskupljih modela još prvog dana. Zvanično se u 20 sati zatvaraju vrata sajma.

Organizator Auto Moto Fest-a je CITY GRUPA.

Za sve dodatne informacije možete naći na https://sajamautomobila.com/

Ulaznice za Sajam mogu da se kupe na blagajni Hale po ceni od 300 dinara, dok je cena ulaznice za grupne posete (preko 10 osoba) 200 dinara po osobi. Vrata sajma biće otvorena od 10 do 20 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com