Servisne

Popravka kvarova u brojnim naseljima i selima, otežano vodosnabdevanje

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

RADOVI NA DELU SOMBORSKOG BULEVARA
U toku je davanje priključka na Somborskom bulevaru, na lokaciji novog Lidl marketa. Zbog radova će doći do prekida vodosnabdevanja do 15 časova na prostoru između kružnog toka od Studeničke ulice do kružnog toka na Matejevačkom putu.

POPRAVKA KVAROVA U NASELjU VINIK
Voda na asfaltu, potrebni su iskopi u ulicama Petra Božovića bb i Miloja Jovanovića 29g kod Fazanerije. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenim ulicama kao i na prostoru naselja Vinik.

POPRAVKA KVARA U KNEZ SELU
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Svetog Ilije. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanj do 15 časova u pomenutoj ulici kao i na prostoru Knez Sela.

INTERVENCIJA U SELU MRAMOR
Voda na površini, potreban je iskop u Moravskoj ulici prilaz V kod broja 6. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Moravskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU POPOVAC
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulici Mileta Đurđanovića kod brojeva 31, 61 i 99a. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici kao i na prostoru sela Popovac.

POPRAVKE KVAROVA U SELU MEDOŠEVAC
Voda na površini, potrebna su raskopavanja u ulicama Maršala Tita kod brojeva 39-41 i Dimitrija Tucovića kod broja 22. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenim ulicama kao i na prostoru sela Medoševac i Popovac.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU LEDENA STENA
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Bubanjskih heroja prilaz 2. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Gabrovački put II deo 32, Malojastrebačka 16, Ohridska 1, Jovana Babunskog 30, u naselju Pasi Poljana – Čedomira Krstića 28 – Lužičkih Srba 16 – 1300 kaplara – Šumarska – Učitelj Spiridona – Frederika Šopena 4, Bubanjskih heroja prilaz 3 11, Ćurlinska 9, Pop Ikonomova 8, Mokranjčeva 19, Gabrovačka reka II deo 7, Svetolika Rankovića 11, u selu Popovac – Dragoljuba Đorđevića bb, u selu Medoševac – Ivana Krstića Belog 14a i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Svetosavska, Dušana Popovića, Vojvode Mišića.

Ispiranje ulične mreže na bul. Šabana Bajramovića prema bul. Sv. Cara Konstantina.

Davanje priključka u ulicama Oskara Daviča i Babički odred.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com