Izbori 2016

Opozicija predala listu u GO Pantelej

Opozicione partije predale su danas listu kandidata za Gradsku opštinu Pantelej pod nazivom Niš moj grad! – Demokratska stranka, SDS, NPS, LDP. Prvi na listi je Nenad Miljković iz Narodnog pokreta Srbije.

Predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović kaže da će ukoliko osvoje većinu u GO Pantelej ujedinjena opozicija završiti Somborski bulevara, bulevara Medijana sa kružnim tokom do Matejevačke petlje, i završiti ulice u Donjoj Vrežini, Čalijama i Studeničkoj.

“Izradićemo obdanište u dvorištu Pantelejske crkve i crkve u Čalijama, završićemo kanalizacionu mrežu na seoskom području kao i vodovodnu mrežu, a poseban akcenat biće na mesnoj kancelariji Branko Mišić Kamenko i izgradnji ulica u toj mesnoj kancelariji. Napominjem da ova vlast ništa nije uradila, da su rezultati ravni nuli, a da ćemo uz pomoć Republike završiti fiskulturnu salu i četiri kabineta u OŠ ”Mika Antić”, a rekonstruisaćemo i dom u Gornjem Matejevcu”, kazao je Jovanović.

 image eb0a1ca1fd70385838f71d35f698efcffbfa597a375e2ee8c98f2a24be08a778 V

Nenad Miljković (NPS), prvi na listi Niš, moj grad! – Demokratska stranka, SDS, NPS, LDP u opštini Pantelej ističe da se na listi nalaze pretežno mladi i uspešni ljudi koji se do sada nisu bavili politikom i koji su ostvareni u poslovima kojima se bave.

“Mi smo u poslednjih nekoliko meseci razgovarali sa građanima Panteleja i utvrdili sve njihove priroritetne probleme, kako na seoskom tako i na gradskom području. Postojeća politička garnitura u poslednje četri godine nije ništa uradila za Pantelej. Zato tražimo podršku građana kako bi opština Pantelej vrlo brzo postala primer jedne odgovorne i moderne opštine koja brine o svim građanima, na kojoj ćemo pokrenuti razvojne projekte koji će biti od značaja svima koji žive u ovom delu grada”, istakao je Miljković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com