Društvo

Niš dobija akva-park, danas potpisivanje memoranduma

Niš će dobiti akva-park na više puta pominjanoj lokaciji Lozni kalem, potvrdio je Niškim Vestima gradonačelnik Niša Zoran Perišić. On je najavio da će danas sa invenstitorom biti potpisan memorandum o razumevanju.

Gradonačelnik Niša rekao je Niškim Vestima da će danas biti potpisan memorandum o razumevanju o izgradnji akva parka u Nišu.

“Obećao sam da će Niš dobiti akva park, obećanje sam ispunio”, istakao je gradonačelnik.

Akva park će na lokaciji Lozni kalem kod Niške Banje graditi invenstitor ”Ulcinj akva park i entertajment” Sahreta Hajdarpašića. Rekao je da će danas biti održano i gradsko veće sa jednom tačkom dnevnog reda – izgradnja akva parka na lokaciji Lozni kalem u Nišu, nakon kojeg će i biti potpisan memorandum.

Perišić je kazao i da ima još jednu lepu vest vezanu za niški aerodrom, ali ne može da je objavi. Pravila dobrog poslovanja podrazumevaju i čuvanje poslovne tajne, istakao je Perišić i dodao da će građani saznati o čemu se radi sledeće nedelje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com