Društvo

Bolji uslovi za rad i život u Lalincu

Stanovnici sela Krušca, Mramora i Lalinca u Gradskoj opštini Palilula mogli bi uskoro da dobiju kružnu autobusku liniju, ukoliko studija izvodljivosti, koju radi Direkcija za javni gradski prevoz pokaže da je to moguće.

Promotivnom vožnjom do sela Lalinca sa predsednikom opštine Palilula Bobanom Džunićem ovo selo obišli su i predstavnici Direkcije za javni gradski prevoz. Direktor ove direkcije, Saša Petronijević, objašnjava da bi postojeće posebne linije spojili u jednu kružnu i povezali ova tri naselja u opštini Palilula sa gradom.

Bili bi racionalni, ali bi ovom šemom javnog prevoza povezali i delove naselja kroz koje autobus do sada nije prolazio. U selu Lalinac, zahvaljujući opštini Palilula, renovirane su prostorije mesne kancelarije i obezbeđeni bolji uslovi za rad sa građanima.

Predsednik Gradske opštine Palilula, Boban Džunić sa saradnicima, razgovarao je ovim povodom sa stanovnicima Lalinca i o drugim pitanjima koja su od značajna za poboljšanje kvaliteta života stanovnika ovog naselja. Najavljena je i mogućnost otvaranja ispostave pošte.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com