Ekonomija

Željko Joksimović i Goca Tržan na otvaranju Stop Shopa

Drugi ritejl park STOP.SHOP. u Srbiji biće otvoren u Nišu, 21. aprila. Svečano otvaranje vodiće čuveni glumac Andrija Milošević i poznata TV voditeljka Marija Kilibarda, a svi posetioci biće u prilici da uživaju u fantastičnom celodnevnom zabavnom programu uz specijalne popuste, brojna iznenađenja i zanimljiva dešavanja.

Na ceremoniji otvaranja, koju će delom voditi čuveni voditelj Žika Promaja, svoje sugrađane zabaviće AKUD SKC Niš, koji je, za ovu priliku, pripremio specijalni repertoar. Tokom popodnevnog dela programa nastupiće muzičar Nikola Demonja, član benda Ane Štajdohar, kao i naša poznata pevačica Goca Tržan. Najmlađi posetioci biće u prilici da se okušaju u farbanju uskršnjih jaja na „Uskršnjem ostrvu“ i uživaju u društvu iskusnih zabavljača i animatora koji će im oslikavati lica, a da im dan bude lepši STOP.SHOP. im je pripremo kokice i razne slatkiše.

Zvezda večeri je slavni zabavljač Željko Joksimović! Poznati pevač, kompozitor i tekstopisac prepoznatljivog i neprikosnovenog šarma zabaviće publiku u finalnom delu programa.

STOP.SHOP. je brend kompanije IMMOFINANZ za ritejl parkove u Centralnoj i Istočnoj Evropi. IMMOFINANZ, austrijska kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina, neprestano radi na širenju ovog uspešnog prodajnog lanca. Niš predstavlja njihovu 55. lokaciju, drugu u Srbiji.

stop.shopbrendovi

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com