Hronika

ISPOVEST ČOVEKA KOGA JE ZAMALO UBILA FREZA “Ležao sam bespomoćno u travi sa SEČIVIMA U NOGAMA i čekao da ISKRVARIM”

Zoranu Tošiću (72) iz Sićeva freza je odsekla desnu nogu u toku izvođenja poljoprivrednih radova dok se lekari Klinike za ortopediju Kliničkog centra u Nišu još uvek bore da mu spasu levu nogu.

Nesreća se desila prekjuče na njivi, gde je Tošić više od sat vremena proveo ležeći sa obema nogama zaglavljenim u sečivima freze pa je pravo čudo da nije iskrvario na smrt!

– Bilo je strašno. Otišao sam na njivu iznad sela da je prekopam frezom zbog trave. U jednom trenutku desio se kvar na frezi – mašina je povukla ulje preko filtera i dobila je iznenada kontrasmer. Umesto napred, krenula je unazad. Počela je da se penje uz nogu i da je uvlači u sečiva. Umotala mi je obe noge. Strašno je bolelo – seća se trenutaka užasa Tošić koji je nakon operacije oporavlja na Klinici za ortopediju.

Pošto mu je uhvatila obe noge, freza je pala na stranu.

noga 01
Povređeni Zoran Tošić
Foto: B. Janačković / RAS Srbija

– Na sreću se ugasila jer je udarila u jedan brest. Pala je na stranu, ali su mi obe noge ostale zarobljene i sečivima freze. Ležao sam tako sat vremena sa nogama zaglavljenim u sečivima freze. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, da tako glupo čovek strada zbog kvara. Nije nikakva greška bila s moje strane – priča Tošić kroz suze, dišući kroz masku za kiseonik.

Opširnije na Blic.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com