Promo vesti

Butik “STUDIO SQUARE”

Butik Studio Square ima tradiciju dugu već 14 godina, a na lokaciji u Obrenovićevoj ulici tek je dve godine. Butik Studio Square vam nudi elegantan i moderan program kakav u Nišu nećete naći na drugom mestu.

Menadžer ovog elegantnog studija, Marija Mirković, kaže za Niške Vesti da sva roba koju nabavljaju potiče iz Italije i Turske.

“Izdvajamo se po stilu garderobe koju nudimo Nišlijama, u ponudi je elegantan i urbani program koji se trenutno neguje na modnim pistama u svetu. Novina su komadi za dame srednjih godina, nešto poslovnijeg tipa. U radnji najviše ima svečanih modela, ali ne izostaju ni svakodnevne kombinacije. Bogata ponuda svečanih haljina zadovoljiće i najizbirljivije Nišlijke”, poručuje Mirković.

12316180 927722067312004 4360958407164828495 n

Marija dodaje da nisu zaboravili ni na muški deo populacije:

“Naravno, opremljeni smo i za jači pol, s tim da oni svoj komad mogu pronaći na prvom spratu ovog butika, a u ponudi imamo tursku robu i robu marke Exit, što znači da je kvalitet na visokom nivou”, završava Mirković. 

Butik “Studio Square” nudi vam izbor garderobe na visokom nivou i vrhunskog kvaliteta. Elegantna roba koja nosi visoku notu gracioznosti učiniće da se osećate prefinjeno kao nikada do sada. Ne čekajte ni trenutak duže već se uverite sami u to i posetite butik “Studio Square” !

STUDIO SQUARE

Obrenovićeva 34

FB Studio Square Niš

Studio Square u poslovnom adresaru

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com