Izbori 2016

Opšta manipulacija pred izbore

“Živimo u eri jednog balona od sapunice gde se otvaraju već otvorene fabrike, niška vlast se kiti tuđim perjem, a otvaraju se i ambulante tako što se uzima oprema iz jedne, pa se seli u drugu ambulantu, to je taj začarani krug. Ova vlast se služi isključivo trikovima, šikaniranjem i raznim manipulacijama”, rekao je Branislav Jovanović, jedan od lidera koalicije “Niš, moj grad!” i predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije prilikom posete naselju Milka Protić.

Jovanović pita gradske čelnike gde je oprema donirana ambulanti, koja je zatvorena, u naselju Milka Protić.

“Kompetentan sam da pričam i o ambulanatama, jer dok sam ja bio na vlasti u Nišu je sagrađeno pet novih ambulanti, u Majakovskog, u naselju Branko Bjegović, u Niškoj Banjii u drugim delovima grada. Međutim, sada se u postojećim objektima, u mesnim kancelarijama, kao na primer u Čokotu prepravljaju prostorije i pretvaraju u ambulante, a u drugim naseljima zatvaraju”, objašnjava Jovanović.

IMG 20160416 140751

Stanovnici naselja Milka Protić i dalje su u problemu, jer, kako kažu, nemaju gde da se leče, jer je ambulanta koju su imali zatvorena, o čemu su već pisale Niške vesti. Obaveštenje koje je stajalo na ovoj Zdravstvenoj stanici je sklonjeno i preko noći, kako kažu građani, stavljeno drugo.

“Noćas u neko vreme niko nije video osobu koja je obaveštenje, koje je bilo ručno napisano, da ambulanta neće raditi, zamenila obaveštenjem, potpisom i pečatom gospodina Milorada Jerkana da ambulanta neće raditi zbog rekonstrukcije, navodno. U tom obaveštenju nije naveden ni datum početka, a ni završetka radova. Dovedeni smo u zabludu da ne znamo ni gde su nam kartoni, niti gde u međuvremenu da se lečimo. Prepušteni smo sami sebi na milost i nemilost. Iz tog razloga smo danas organizovali skup skupštine stanara odnosno žitelja ove mesne zajednice da bi pokušali sami da rešimo problem”, kaže stanovnik ovog naselja Desimir Momčilović.

IMG 20160416 140531

obavestenje

On ističe da je Branislav Jovanović prvi i jedini političar koji se odazvao njihovom apelu, a koji su objavile Niške vesti.

“On je došao ovde obratio se građanima, izrazio podršku i rekao da će pomoći koliko može u rešavanju našeg problema”, tvrdi Desimir Momčilović.
Stanovnici naselja Milka Protić odredili su tri predstavnika koji će se obratiti predsedniku opštine Palilula, direktoru Doma zdravlja kao i upravniku KPD-oma povodom rešavanja ovog problema.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com