Kultura

Predstava “Škola za ljubavnike“ gostuje u Nišu

Hit komedija „ Škola za ljubavnike“ u kojoj igraju Milan Kalinić, Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović biće odigrana 23. aprila u niškom Domu Vojske.

Radnja ove predstave je smeštana u Italiji, krajem 50-ih godina. Muž i žena, jako uspešni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu, dovodi do par njihovih odluka, koje će im promeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da reše.

Kao što svaka jednačina ima jednu, ili dve nepoznate, tako se i u njihov problem javljaju tri “nepoznate“, koje im samo dodatno komplikuju situaciju. Krajnje čudna služavka, kućni prijatelj advokat, kao i unajmljeni profesor, za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno. A krajnje zamršeno, u realno nezamislivo. Niko od njih nije ono što jeste. Niti je ono što jeste, ono što oni misle.

Na brilijantno-komičan način nas Milan Vasić i Jelena Rakočević, vraćaju u ono vreme, kada je moguće bilo nemoguće. Milan Kalinić kakvog do sada niste videli, bez ijedne reči izaziva pozitivnu reakciju publike! Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović, će vas podsetiti, zašto negativci mogu biti najpozitivniji!

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Vojske po ceni od 700 dinara a mogu se i rezervisati na 062 321204 ili na www.asmscena.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com