Izbori 2016

STEFANOVIĆ: Policija će raditi samo u okviru svojih ovlašćenja

Nebojša Stefanović, funkcioner SNS-a i Ministar policije u aktuelnoj vladi obišao je članove Srpske napredne stranke koji su se okupili na platou kod „Kalče“. Ovom prilikom je poručio da je osnovni cilj njegove partije borba protiv kriminala i korupcije kako bi obezbedili bolji život građanima. Kako je istakao, policija će tokom izbora delovati samo u okviru svojih ovlašćenja, a ne u civilu, kako je ranije najavljeno.

Zadatak koji je SNS i koalicija „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ uzela na sebe je smanjenje siromaštva, rekao je Stefanović.

„Najvažnija je borba protiv kriminala i korupcije jer podrazumeva da novac koji je išao tajkunima i onima koji su opljačkali ovu zemlju ide u škole, bolnice, puteve, u nova radna mesta, penzije i plate. Suština naše borbe je da otvorimo nova radna mesta. Mislim da smo pokazali da su stabilnost, ekonomska i bezbednosna situacije dobre i na višem nivou od zemalja u regionu, što doprinosi tome da više investitora dolazi u našu zemlju“, rekao je.12957272 10209521636464044 1937856821 n

Policija će raditi ono što je u skladu sa njenim ovlašćenjima i sa zakonom tokom izbora, rekao je.

„Ono na šta sam ponosan je činjenica da nema incidenata u Srbiji, ima mnogo manje nego 2012. godine. Sada smo imali manje incidenata u kampanji nego na prošlim izborima u jednom danu. Policija će postupati samo u skladu sa svojim ovlašćenjima i nadležnostima i ukoliko neko pozove i nešto prijavi“, dodao je Stefanović.

Ni na jedan drugi način policija neće suzbijati moguću izbornu krađu, objašnjava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com