Hronika

Pronađena marihuana, uhapšena četvorica

Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su, u tri akcije, četvoricu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, juče, prilikom pretresa stana u Nišu, koji su u oktobru 2015.godine iznajmili N. Đ. (26) i V. P. (40), pronašla 30 biljaka u fazi sušenja nalik na marihuanu, težine 4.730 grama, 28 zasađenih biljaka zelene boje, za koje se sumnja da su marihuana i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti predati Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

marihuana07.04.1

Takođe, niška policija je u dve odvojene akcije uhapsila S. S. (24) i N. P. (27), obojica iz Niša.

Kod osumnjičenog S. S. prilikom pretresa stana je pronađeno 20 paketa heroina teških 43,5 grama i 24 komada „ekstazija“, za koje se sumnja da su namenjeni daljoj uličnoj prodaji.

Efikasnim radom policija je u stanu N. P. pronašla 11 paketa marihuane za koje se sumnja da su namenjeni daljoj prodaji i vagicu za precizno merenje, dok je kod dvadesetšestogodišnjeg Nišlije pronađeno šest grama marihuane i protiv njega je podneta krivična prijava, u redovnom postupku, Višem javnom tužilaštvu u Nišu, zbog držanja opojne droge.

S. S. i N. P. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega su, uz krivične prijave, predati Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com