Promo vesti

Zavirite u carstvo tepiha

Proleće je vreme za sređivanje kuće. Uz detaljno čišćenje često se odlučimo da promenimo ono što je veoma bitno za zdravlje ukućana, a to je tepih.

Pravi izbor napravićete sigurno u Tepihcentru Mix. Oni imaju  najniže cene a visok kvalitet ne izostaje. Bogatu ponudu ovog salona,  nećete moći da odbijete.12935238 1006975002724834 852495311 n

Veliki broj tepiha modernih dezena kao i klasični modeli krasiće i vaš dom. Svakog dana u ovom salonu, uz stučni savet prodavca izabraćete ono najbolje za vas i vašu porodicu. Brojni dečiji modeli zadovoljiće izbirljive mališane, i njihovu dečiju sobu učiniti veselijom

Moguće je da se model tepiha ili staze naruči putem poruke, Tepihcentar Mix svoju robu plasira na čitavoj teritoriji Srbije.

Tepihcentar Mix

Tepisi imaju turski kvalitet, a znajući da Turci neguju vekovno iskustvo u izradi tepiha, možete biti sigurni u njegovu postojanost.

Tepihcentar Mix nalazi se na Bulevaru 12. februar broj 18 u Nišu

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com