Hronika

Naprednjaci u kafanskoj tuči?

Žurka koju je, prema nezvaničnim informacijama, organizovao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika opštine Medijana Milan Krstić, završila se tučom. Predsednik izbornog štaba niških naprednjaka Zoran Perišić, međutim kaže, da se ništa nije dešavalo u organizaciji gradskog odbora.

Kako saznajemo, incident se dogodio u utorak, jedan sat iza ponoći. Da je više osoba povređeno posle slavlja u jednom niškom hotelu, potvrdili su i u Hitnoj pomoći. Oni su, prema rečima dr Dušana Gostovića intervenisali zbog dva mladića koja su imala povrede glave. Iste noći su se u ambulantu Hitne pomoći javila još dva muškarca povređena u tuči.

Ni opomena predsednika stranke Aleksandra Vučića na mitingu u Nišu “popravite se ili ćete da letite”, nije imala efekta

Međutim, nosilac liste SNS-a u Nišu i aktuelni gradonačelnik Zoran Perišić kaže da gradski odbor nije organizovao nikakvu proslavu.

“Ništa se nije dešavalo pod organizacijom gradskog odbora i gradskog izbornog štaba kojim ja rukovodim. Neka nadležni organi urade svoj posao, neka se oni koji su napravili incident privedu pravi”, rekao je Perišić.

Oni koji su učestvovali u tuči treba da budu adekvatno kažnjeni, dodao je.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com