Društvo

Stanovnici ulice “Marka Jovanovića” dobili kanalizacionu mrežu

Još jedan infrastrukturni projekat, koji je započet prošle godine u opštini Palilula, uspešno je završen. Okončani su radovi na izgradnji kanalizacione mreže u ulici Marka Jovanovića.Žitelji ove ulice, dobili su novu kanalizacionu mrežu dužine oko 400 metara. Postavljene su cevi prečnika 300 milimetara. Vrednost ugovorenih radova je oko 4 miliona dinara. Izvođač radova bilo je JKP „Naisus“ a nadzor je izvršilo JP Direkcija za izgradnju grada Niša.

Ovi radovi, na izgradnji kanalizacione mreže, planirani su Programom uređivanja građevinskog zemljišta za 2015. godinu.

Po rečima predsednika Gradske opštine Palilula, Bobana Džunića, Programom uređivanja građevinskog zemljišta za 2016. godinu, planiran je nastavak izgradnje kanalizacione mreže u Ulici Marka Jovanovića. Biće izgrađeno još 150 metara, kanalizacione mreže za šta je izdvojeno oko 1,5 miliona dinara. Sve nas to veoma raduje, kaže Džunić, jer smo ispunili obećanje koje smo dali građanima.

Dobrom saradnjom i jedinstvenim nastupom u okviru Saveta građana ovog naselja mogu se unaći izvori finansiranja i uspešno završiti planirani projekti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com