Izbori 2016

Radikali predstavili kandidate za gradonačelnika i predsednike gradskih opština

Srpska radiklana stranka predstavila je danas kandidata za gradonačelnika Niša i za predsednike Gradskih opština ističući da su oni časni i pošteni ljudi koji ne šminkaju svoje biografije i ne završavaju fakultete u poznoj životnoj dobi.
Kandidt za Gradonačelnika je predsednik Okružnog odbora SRS profesor Nikola Savić. Diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Nišu, radi u saobraćajnoj školi u Nišu gde je dugi niz godina bio pomoćnik direktora. U dva mandata je bio narodni poslanik u Narodnoj skupštini. Oženjen je i otac dvoje dece.

Kandidat za predsedniak GO Palilula je predsednik Gradskog odbora SRS Bojan Krstić, profesor razredne nastave. Zaposlen je u OŠ Njegoš u kojoj se ističe marljivim odnosom prema poslu koji obavlja. Otac je jednog deteta.

Kandidat za predsednika GO Medijana je Tihomir Perić, predsednik OO Medijana. Obavljao je poslove direktora državne firme i bavio se privatnim preduzetništvom. Bio je većnik i predsednik komisije za socijalna pitanja u GO Medijana. Istaknuti je funkcioner i bekompromisni borac u sprovođenju programa SRS. Porodičan čovek, otac četvoro dece.

Kandidat za predsednika GO Pantelej je član Gradskog odbora Jelena Stojanović, diplomirani pravnik. Pravni zastupnik je u privatnoj firmi na poslovima diplomiranog pravnika. SRS na delu a ne deklarativno, pokazuje da su pripadnice lepšeg pola sposobne za najviše funkcije.Udata je i majka dva sina.

Kandidat za predsednika GO Crveni Krst je član Gradskog odbora Miroslav Stamenković, diplomirani mašinski inženjer. Svojevremeno je radio na važnim projektima u Elektronskoj industriji. Autor je većeg broja inovacija iz tehničkih oblasti za koje je dobijao prestižne nagrade. Obavljao je funkciju većnika u GO Crveni Krst. Oženjen je i otac jednog deteta.

Kandidat za predsednika GO Niška Banja je Goran Bojić, magistar ekonomskih nauka iz Niške Banje. Ceo svoj radni vek bavi se privatnim preduzetništvom čime na najbolji način pokazuje svoju sposobnost za obavljanje poslova budućeg predsednika opštine. Oženjen je i otac jednog deteta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com