Izbori 2016

Socijalisti i Jedinstvena Srbija predali liste u 3 niške opštine

Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije podnela je izbornu listu gradskoj opštini Palilula. Prvi na listi je Srđan Vasković (SPS), koji je trenutno član gradskog veća.

“Cilj mi je da kao predsednik opštine iskoristim sve svoje resurse, i partiske i ostale kontakte koje imam u gradu, stavim na raspolaganje građanima . Radićemo kampanju “od vrata do vrata” odnosno kampanju neposrednog kontakta i pogledaćemo sve birače u oči. Planiramo da sa njima razgovoramo i posle izbora i da im vrata budu otvorena, da budemo dostupni građanima. Ja sam već 2 mandata u Gradskom veću i imam dobre kontakte sa ostalim političarima, ljudima iz Urava, direktorima javnih preduzeća, ljudima iz Ministarstava i te kontakte planiram da stavim u funkciju građana Palilule”, rekao je Srđan Vasković kandidat SPS-a za predsednika opštine.

Prva žena koja je na listi ove koalicije je Javorka Ranđelović, zamenica direktora Centra za socijalni rad. Ona je treća na listi u Paliluli.

”Veliko siromaštvo, velika razudjenost, uključujući veliki broj udaljenih sela,što čini život naših sugradjana na teritoriji opštine Palilula kompleksnijim u zadovoljavanju elemrntarnih potreba, obavezuje nas da kao budući odbornici,radimo na poboljšanju usluga. To će unaprediti kvalitet života u urbanim i seoskim sredinama na našoj opštini,od javnog prevoza, zdravstvene zaštite i ostalih različitih prava i usluga iz oblasti socijalne zaštite posebno ugroženih kategorija”, rekla je Ranđelovićeva.

Kako je rekao predsednik gradskog odbora socijalista Žarko Ranković izborna kampanja će biti pozitivna.

“Mi se uopšte nećemo baviti drugim učesnicima u ovoj izbornoj trci. Nećemo nikoga kritikovati, nego ćemo iznositi naše ideje kako da ljudi koji žive na teritoriji ove opštine imaju veći standardiI kako da im se obezbede radna mesta. Grad Niš i Palilula će morati da učine sve da obezbede subvencije našim sugrađanima jer davano je puno stranim investitorima, po 5000 do 1000 evra po random mestu. Moramo subveniconisati malu privredu, zanatske usluge jer to može omogućiti ljudima da započnu poslove i obezbede sebi egzistenciju”, rekao je Ranković.

12903959 10153517778097914 1147202236 o

On je potvrdio da su liste za Pantelej i Nišku Banju prihvaćene, ali da čekaju da opštinska izborna komisija prihvati listu za Palilulu. U Panteleju je prvi na listi još aktuelni predsednik opštine Srđan Savić, dok je u Niškoj banji nosilac liste profesorka engleskog jezika Marija Popović.

CAM02048

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com