Hronika

PROFESIONALNA LIKVIDACIJA U NIŠU Pratio ga je, a onda mu je ispred kuće sasuo 10 HITACA U GLAVU

Slaviša Dinčić – Pigma iz Niša preksinoć je pogođen sa deset hitaca u glavu, dok je preostalih pet metaka pogodilo druge vitalne organe, saznaje “Blic”.

– Dinčić je u utorak uveče “golfom” došao do kapije dvorišta, koje se nalazi između dve kuće u Milentijevoj ulici u Nišu, koje je kupio pre nekoliko godina. Izašao je iz kola, izvadio garderobu i zakačio je na ogradu, a onda je seo u automobil i krenuo u rikverc. U tom trenutku ispred vozila se pojavio ubica i ispalio u njega ceo šaržer od 15 metaka kalibra 9 milimetara iz pištolja “CZ 99”. Najmanje 10 hitaca pogodilo ga je u glavu. Takvu hladnokrvnost i preciznost može da ima samo profesionalni ubica. U Nišu je bilo nekoliko profesionalnih likvidacija, ali ova po mnogim detaljima premašuje ostale – kaže izvor “Blica” iz istrage.

pigma 01
Foto: B. Janačković / RAS Srbija
Uviđaj: Ubica je u Dinčića dok je bio u automobilu ispalio ceo okvir sa 15 metaka

Ubica je pucao na Dinčića u momentu kada je kolima ušao u dvorište i kada nije mogao da otvori vrata automobila od kapije, tako da nije imao nikakvu šansu da preživi napad.

Ubijeni je prethodno bio u kafiću “Scena” i do kuće je svratio samo da ostavi auto, što govori da je ubica pratio njegovo kretanje.

Opširnije na Blic.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com