Sport

Najperspektivniji trener Milan Rastevac

U petak 18. marta 2016. godine, sa početkom u 13.00 sati u prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi biće održana Šesta sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije u tekućem sazivu. Sednicom najvišeg tela naše organizacije predsedavaće Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije.

Pored niza tekućih pitanja, sednica Skupštine biće završena uručenjima javnih priznanja za sportska ostvarenja u 2015. godini, a na osnovu odluka članova Izvršnog odbora FS Srbije.

Nagradu, za najperspektivnijeg trenera godine, je zaslužio Milan Rastavac (Radnički Niš).

Povodom uručenja ovo priznanja, a na pitanje novinara na današnjoj konferenciji za medije, Milan Rastavac je rekao:

“Lagao bih kad bi kazao da mi ova nagrada, priznanje ne znači. Nagradu vidim kao priznanje, svima nama, unutar Radničkog i oko Radničkog, za prethodnu godinu. Mislim da bez angažovanja svih: trenera, stručnog štaba, igrača, navijača, medija, radnika zaposlenih unutar kluba, Uprave kluba, podržavaoca kluba, za proteklu godinu, mislim da nam je svima to jedno priznanje, pogotovu što dolazi iz matične kuće, iz koje svi potičemo.”

Sve čestitke šefu stručnog štaba Milanu Rastavcu. Nadamo se da je samo jedno u nizu sa našim klubom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com