Društvo

Uroševa radionica za osnovce i roditelje

“Radionica ili bolje reći mislioica” Uroša Petrovića zakazana je za sredu, 16. marta u Regionalnom centru (Pariske Komune bb) sa početkom u 18.15 sati.

Uroš Petrović, jedan je od najuspešnijih rešavača IQ X testa na svetu, pisac i autor NTC programa, na početku druženja u sredu predstaviće NTC sistem učenja a zatim sledi jednosatna radionica za sve osnovce i njihove roditelje.Screenshot 4

Književnik i član Mense Uroš Petrović (1967), poznat po knjigama za decu koje pomeraju granice u savremenoj literaturi. Autor je dvanaest knjiga i dobitnik isto toliko nagrada za književnost za mlade. Sve knjige su mu među najčitanijim naslovima srpske književnosti za decu, a rado ih čitaju i odrasli. Dela mu se nalaze i u izbornoj lektiri za škole a objavljene su do sada i u Italiji, Mađarskoj, Grčkoj, Makedoniji i Češkoj. Po Petrovićevom nagrađenom romanu “Peti leptir” je snimljen prvi 3D dugometražni igrani film u istoriji srpske kinematografije.

Uroš Petrović je koautor inovativnog programa „NTC sistem učenja” koji se primenjuje u više od deset zemalja Evrope. Gostuje kao predavač na fakultetima i drugim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu. Pored toga što je borac za zanimljivije i efikasnije obrazovanje dece, tera čitavu naciju na razmišljanje u novoj sezoni kultne serije “Fazoni i fore” i u kvizu na RTS “Lavirint”.

Celovečernji program koji je planiran za sredu 16. mart sa početkom u 18.15 sati dostupan je svima a ulaz je slobodan!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com